Προγράμματα Σπουδών

Προσχολική Ηλικία

Τμήματα από 4 ετών

Εarly ExplorersPlay n’ Learn

Η καινοτόμος μέθοδος μας εκμάθησης αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι βασισμένη στο Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης. Αφήνουμε το παιδί να ανακαλύψει το μαγικό κόσμο της γλώσσας μέσα απο τη χαρά του παιχνιδιού. Εύκολα, ευχάριστα και έγκυρα.

Play

Καλλιεργούμε την έμφυτη ικανότητα των παιδιών να μαθαίνουν μέσα απο το παιχνίδι με διαδραστικές δραστηριότητες που δεν απαιτούν διάβασμα. Ως αποτέλεσμα, μαθαίνουν να επικοινωνούν και να εκφράζονται με άνεση και φυσικότητα.

Learn

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα παιδιά προσεγγίζουν τη γλώσσα πολύπλευρα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με φιλικές εικόνες cartoons. Αρκεί η ενασχόληση λίγων λεπτών καθημερινά από το σπίτι για να απολαμβάνουν το παιχνίδι στις συναντήσεις μας, 1-2 φορές την εβδομάδα.

Grow

Η μέθοδός μας, βασισμένη στην έρευνα και ειδικά σχεδιασμένη για την πρώιμη παιδική ηλικία, στηρίζει την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών: ενισχύει τη γλωσσική δεξιότητα και την ικανότητα συγκέντρωσής τους, θέτοντας γερές βάσεις για όλη τους τη ζωή.


Παιδιά Δημοτικού

Starters – Starting out

Τμήματα A & B junior

Ξεκινάμε! Στο πρώτο επίπεδο εκμάθησης θέτουμε γερές βάσεις για μία καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια. Οι μαθητές μας εξοικειώνονται με τις ξένες γλώσσες και μαθαίνουν να τις αγαπούν μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, δημιουργικές δραστηριότητες και ευχάριστες βιωματικές δράσεις.

Learn

Μαθαίνουμε ευχάριστα και αποτελεσματικά μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, chants, παραμύθια, χειροτεχνίες, events και πολλά άλλα.

Share

Επιβραβεύουμε την προσπάθεια, την επιμονή και την καλή συνεργασία. Ενισχύουμε την κοινωνικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση των παιδιών.

Grow

Δουλεύουμε για τη σταδιακή ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων Listening – Speaking & Reading – Writing από νωρίς, έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν φυσικότητα στην έκφραση και να πατήσουν γερά στα πόδια τους. Συνεργαζόμαστε με τους γονείς σε κάθε βήμα για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Movers – Moving Forward!

A/B/C senior

Προχωράμε! Στο δεύτερο επίπεδο εκπαίδευσης, τα παιδιά εμβαθύνουν στο μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας, θέτοντας τα θεμέλια της επιτυχίας μέσα από σύγχρονες και καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Learn

Εμπεδώνουμε και εμπλουτίζουμε το λεξιλόγιο και τη γραμματική. Εμβαθύνουμε στην κατανόηση και την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.

Share

Λαμβάνοντας υπόψιν τα ενδιαφέροντα, τα ταλέντα και τα χαρακτηριστικά των δραστήριων μαθητών μας δουλεύουμε ατομικά και σε ομάδες, συμμετέχουμε σε projects και διαγωνισμούς.

Grow

Ανακαλύπτουμε, μαθαίνουμε να ερευνούμε, επικοινωνούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω της λογοτεχνίας.


Έφηβοι

High Flyers – Turning point

B1+/B2/C2 (Lower – Proficiency)

Πάμε για την επιτυχία! Στο κομβικό αυτό στάδιο τα παιδιά θέτουν στόχους και εμείς τα υποστηρίζουμε για να τους πετύχουν. Προετοιμαζόμαστε για τις τελικές εξετάσεις και την απόκτηση αξιόπιστων Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας υψηλού κύρους και αναγνώρισης, όπως των πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, καθώς και του ινστιτούτου Goethe.

Learn

Δίνουμε έμφαση στην κατανόηση και στην παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. ΄Αριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις σε όλα τα στάδια.

Share

Ενισχύουμε τους δεσμούς της ομάδας των εφήβων.

Grow

Οι μαθητές διευρύνουν τους ορίζοντες τους μέσα από ποικιλία θεμάτων, τρόπων προσέγγισης και εύρος δραστηριοτήτων.

Fiction Express

Η πανδημία υπήρξε καταλυτική όσον αφορά τη μάθηση και την εκπαίδευση. Παρά τις δυσκολίες και τα cons, μας ανάγκασε να αναζητήσουμε νέα εργαλία για να μοιραζόμαστε τη γνώση και να συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την αγάπη για την πρόοδο και το διάβασμα. Ένας από αυτούς είναι το Fiction Express, που συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε με τους μαθητές μας ακόμη και τώρα που τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης.

Με τον τρόπο αυτό τους βοηθάμε να γίνουν δυνατοί αναγνώστες, με βελτιωμένη ικανότητα συγκέντρωσης και κατανόησης κειμένου, ανεπτυγμένη κριτική σκέψη, και πλούσια εκφραστικά μέσα. Το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στη συγγραφή της ιστορίας, να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα διεκδικώντας μάλιστα certificate για το σχόλιό τους, να γράψουν κριτική για κάθε βιβλίο είναι extra bonuses με τη δική τους αξία. Οι έφηβοι μαθητές έχουν το θάρρος και το βήμα να μοιραστούν τη γνώμη τους, να αλληλεπιδράσουν σε real time στα αγγλικά.

”By giving our students practice in talking to others, we give them frames for thinking on their own.“

Leo Vygotsky

Ενήλικες

Adult Hub

Βιωματική ενασχόληση και πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες.

Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας είναι για όλους! Προσφέρουμε τμήματα για ενήλικες, με μια νέα προσέγγιση βιωματικού χαρακτήρα, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και τις ανάγκες σας.

Πώς λειτουργεί:

Το ευέλικτο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες συναντήσεις που συμπληρώνονται προαιρετικά από modules ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας. Λειτουργεί σε κλειστές ομάδες, ως υποστήριξη του self-study, και σας προσφέρει τη δυνατότητα να κινείστε στο δικό σας ρυθμό. To homework συνίσταται, χωρίς να είναι υποχρεωτικό.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε:

Σε όλους εσάς! Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους κάθε ηλικίας με ανήσυχο πνεύμα, οπαδούς της δια βίου μάθησης. Σε όσους θέλουν να αναπτύξουν την ικανότητα κατανόησης της γλώσσας και να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές, γνωσιακές και επαγγελματικές τους δεξιότητες μέσα από τα αγγλικά. Σε γονείς που θέλουν να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους ή να γίνουν το πρότυπο για τα παιδιά τους.

Προσφερόμενα επίπεδα:

A1-A2
B1-B2
C1-C2


Γερμανικά

Γνωρίζετε πως τα Γερμανικά είναι η δεύτερη ομιλούμενη ως μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και  η τρίτη πιο δημοφιλής γλώσσα, που διδάσκεται ως ξένη, παγκοσμίως; Γνωρίζοντας Γερμανικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με 185.000.000 ανθρώπους σε όλη τη γη!

Κουλτούρα

Με τα Γερμανικά αποκτά κανείς πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου. Είναι η γλώσσα του Brecht, του Goethe, των αδελφών Grimm, του Einstein, του Mozart, του Beethoven και πλήθους άλλων συγγραφέων, φιλοσόφων, επιστημόνων και μουσουργών.

Σπουδές

Tα Πανεπιστήμια στις γερμανόφωνες χώρες φημίζονται για το υψηλό επίπεδο τους και είναι πόλος έλξης πολλών φοιτητών για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν.

Εργασία

Μαθαίνω Γερμανικά σημαίνει αποκτώ δεξιότητες με τις οποίες μπορώ να βελτιώσω την επαγγελματική και προσωπική ποιότητα ζωής μου. H Γερμανική, ως διεθνής γλώσσα, είναι ιδιαίτερα σημαντική στους τομείς της εργασίας , του εμπορίου και της επιστήμης.

Το team των Γερμανικών του σχολείου μας πάντα κρατά τον πήχη ψηλά και συνεχίζει με αγάπη και εντιμότητα να προετοιμάζει τους μαθητές μας για ένα απαιτητικό αύριο.

Τμήματα παιδικά, εφήβων και ενηλίκων – Μικρά ομοιογενή τμήματα – Ευέλικτα προγράμματα.

Επιλέγω Γερμανικά!

%d