Η Tέχνη των Ερωτήσεων

Tη φετινή χρονιά δώσαμε την ευκαιρία στους μαθητές επιπέδου C2/ Proficiency να συμμετέχουν στο TEDed Club του σχολείου μας και να έχουν δωρεάν πρόσβαση στην πολύ ωφέλιμη εφαρμογή 100mentors.

Κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις στις τακτικές TEDed συναντήσεις μας το Σάββατο και μέσω της εφαρμογής ήρθαμε σε επαφή με μέντορες απ’ όλο τον κόσμο που απάντησαν με σύντομα videos στις ερωτήσεις των παιδιών, εμπνευσμένες από τα μαθήματά μας και όχι μόνο. Μάλιστα, διακριθήκαμε και ως το πιο δραστήριο σχολείο. Συγχαρητήρια σε όλους!

Με μεγάλη χαρά σας στέλνω σήμερα αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσω για το Inquiry Lab Workshop, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ. μέσω zoom. Υπάρχουν πράγματι πολλών ειδών ερωτήσεις και οι καλές μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους ορίζοντες. Ποιά είναι τα μυστικά της τέχνης των καλών ερωτήσεων;

Το Inquiry Lab Workshop είναι ένα διαδραστικό online εργαστήρι διάρκειας μίας περίπου ώρας, στο οποίο οι μαθητές του Proficiency θα εξασκήσουν την τέχνη του ερωτήματος, με θεματική “Real-life advice for your future career choices” και θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Στο τέλος θα μπορούν να λάβουν Certificate for Inquiry Skills. Το καλύτερο κλείσιμο σε μία ιδιαίτερη χρονιά!

Θα χαρούμε πολύ να είναι όλοι εκεί!

Leave a Reply

%d bloggers like this: